·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Departaments

CORAL


Dins els Departaments de Psicomotricitat i Ritme, es va crear, ja fa més de 20 anys, una Coral a l'Escola.

Els alumnes de l'últim cicle de Secundària, dins l'àrea d'Educació Musical, formen una Coral a través de la qual es treballen un seguit d'aspectes i competències que ajuden a completar la seva formació i ajuden a la inclusió social d'aquests.

A l'estona de Coral els alumnes treballen el control postural, la modulació de la veu, la cultura musical (actual i històrica), la memorització, el ritme, l'entonació…

               La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img-20181218-wa0020.jpg

Al mateix temps que fem èmfasi en millorar l'autoestima, l'autoimatge, la responsabilitat, la confiança en sí mateix. És per això que una eina important d'aquest treball la trobem en els concerts i actuacions que es fan dins i fora de l'Escola.

Els nois i noies que formen part d'quest grup actuen a les festes celebrades dins l'Escola, així com col·laboren fora de l'Escola en diferents concerts: concerts de Nadal a escoles d'infantil i primària de Barcelona, celebracions a altres centres eduatius, col·laboracions amb el Districte d'Horta-Guinardó...

                              La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es foto-coral_2_prueba_peque-2.jpg

          

El grup que forma la Coral no és un grup fixe, cada any els components que marxen de l'Escola deixen pas a altres de nous, uns aprenen dels altres i l'experiència es veu complementada amb les ganes i il·lusions de les noves incorporacions.

Us animem a assistir a alguns dels concerts que fan!