·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Departaments

TEATRE


JA HEM TORNAT!

DESPRÉS DE 2 CURSOS SENSE PODER GAUDIR DEL TEATRE A L'ESCOLA, AQUEST  CURS SI! EL PRIMER TRIMESTRE VAN  COMENÇAR LES PRIMERES DINÀMIQUES I ASSAJOS... ESTEM SUPER PREPARATS! I VOSALTRES?

 

                                                        La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 1634288489967.jpg

 

Superart és el nom de la companyia de teatre de l'escola que des de més de deu anys ofereix aquest taller als alumnes que acaben a final de curs la seva escolaritat al centre.

 

                                                                     FOTO superar_te

 

Aquest taller introdueix el teatre com eina que permet el creixement personal dels alumnes i que serveix de complement a la seva formació curricular. Es treballen diferents aspectes de la interpretació: treball de la veu (entonació, to i ritme), situació a l'espai, mímica, treball corporal… per finalment interpretar en públic les peces teatrals que s'han treballat. Aquestes obres permeten treballar aspectes com el treball en equip, les diferències entre les persones i la capacitat de resolució de conflictes. 

Durant el curs 2022/2023 des del projecte Blau sorgeix l'oportunitat de treballar i conèixer una nova disciplina teatral, el teatre d'ombres. Després de realitzar aquesta obra, continuem investigant aquesta disciplina teatral.